2021. február 6., szombat

Szikora és Manson.
(szikorarobi szerint  Marilyn Manson-on ördögűzést kellene végrehajtani)


 https://24.hu/szorakozas/2021/02/06/szikora-robert-marilyn-manson-botrany-ordoguzes-szentmise/?fbclid=IwAR1o9yE942roCPdrGZZQsLxsMTkyKl17Ezb9OiekkmLlOBZiI-pnJ-C7D7Q


Szikora?
Ja, a fazon, a "check it up" nem értéséből alakította ki a "csikidám" szót, akinek a nyávogását mindig le kellett halkítani, mikor az Angyalbőrbent néztük (a Moho Sapioens-nek legalább valami hangja volt)?
Jól látom, ő az fajta, aki addig volt sikeres, míg csak azok adhattak ki lemezt, akiknek a Párt megengedte, azóta pofáraesést pofáraesésre halmozott, majd visszatért a Párt óvó szárnyai alá, kis közpénz-maradékért, büszkén hangoztatva haza- és istenimádatát?
Ha jól rémlik utoljára valami fidesz naggyűlés kapcsán hallottam a nevét, mikor nekiállt az üres mikrofonállványba playbackelni... előzőleg meg kisírta magának, hogy meghívják valamelyik Megasztárba, ahol olyan beképzelt pöcsveréb volt, hogy ki is ejtette azt a szerencsétlent, akit mellé osztottak...
Utóbbival kapcsolatban megjegyezném, hogy mikor vele szemben ott ül egy Presser (akit aligha kell bemutatni), egy Pierro (róla kevesebben tudunak, de nagyon sokáig megkerülhetetlen arc volt a szakmában), akkor súlyos aránytévesztés arra vernie magát, hogy ő mekkora zenész..
Ja, és ott volt, mikor az afro-amerikai származású "gidájával", (akikről igazából sose derült ki, mit csinálnak a zenekarban), fellépett a magyarszigeten (valahova még meghívták, no), és csodálkozott, hogy mérsékelt volt a siker..
A fickó egyébként egy tipik csődtömeg, ha a szakmában a nevét emlegette valaki, az általában valami anekdota vagy negatív non-plus ultra sztori kapcsán történt.
A Manson-sztorinak megvárnám a végét, nem akarom mosdatni a srácot, ha tényleg elkövette akár csak a tizedét is annak, amivel vádolják, rohadjon rá a műanyag lakat is, de láttunk már olyat, hogy dark zenészt megvádoltak valamivel , amiről aztán kiderült, hogy köze nincs a valósághoz, Manson-ról pedig Columbine óta tudjuk, hogy ideális a "gonosz" szerepére, ráadásul akad nála némi pénzmag, amire lehet hajtani.
Anno fénykorában híres volt arról, hogy tele volt a busza jobbnál jobb csajokkal, (a műfaj és a imidzs önmagában garantálta ezt, mert amúgy ritka ronda fazon 😃), tehát egyik oldalon ott van az, hogy aligha kellett sokat ácsingóznia, ha dugni akart, másik oldalról viszont láttunk már "mi az amit még nem tehetek meg" -fél aberrációkat...
Az erőszak vádnak is, bűntett-nek is nagyon súlyos, ráadásul sajnos (természete folytán) nagyon nehezen bizonyítható, emellett az ehhez való hozzáállás leginkább a két szélsőség felé tart a "minek-ment-oda" és a "ha-rám-kacsint-feljelentem" között (és mindkettő nagyon ártalmas).
szeretném hinni, hogy kiderül a dolog, de azt hiszem, megvárom, míg a hatásvadász szalagcímek lecsengenek, hátha utána megjelennek tények is..
Sajnálnám, ha egy régi ikon (akinek egyébként sose hallgattam a zenéjét), valódi indok nélkül ledőlne, de azt legalább ennyire, ha valaki büntetlenül erőszakolhatna meg bárkit. Szóval: várom a tényeket.
Viszont Szikorának nagyon be kéne fogni a pofáját a dologgal kapcsolatban, vagy, ha tényleg ennyire aggódik az "ördögök" miatt, sokkal közelebb is találhat magának... a "nagyvezír" legjobb haverjának (Berlusconi) unga-bunga party-jai, hogy miért menekülnek Habony ex-barátnői rettegve, ha szóba kerül a tag neve, Borkai azon legendája , hogy szerette üzlettársai feleségét megdönteni, hogy azok bent maradhassanak az üzletben (egyébként ezt jobb országokban bőven erőszaknak hívják).. és maga az a tény, hogy egyik esetben sem indult eljárás, hogy egyik eset sem érte el az ország 70+%át lefedő, közpénzből tömött pártsajtó ingerküszöbét, utat mutathatnak , merre az ördög (meg úgy általában a hazai papok molesztálási ügyei). Ja, és ha annyira buzgó keresztény, szóljon már az elvtársainak, hogy ne anyázzák a pápát, csak mert nem azt mondja, ami a pártpropaganda...
Persze világos, alanyi jogon Robika 20 éve nem kerülne 30nál több példányban megjelenő lap hasábjaira... ahogyan az is, hogy a csóka valami nagyon külön valóságban él..
Csak leírtam, ami a bögyömet nyomta.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése